DIMASAK OLEH KAMI SENDIRI SECARA
KONSEP "HOMEMADE" ..
dalam porsi yang kecil iaitu 3kg untuk satu
porsi.
Harga Promosi : RM70=1kg / RM40= 500g
Poslaju : RM10
..............................................................
 |
DAGING DIPOTONG DADU
2'' X 2''
|
 |
| DAGING DIREBUS SEHINGGA EMPUK |
 |
Buang baki lelamak terampai ...
lelemak tepu..
|
 |
| Daging Dipotong Nipis |
 |
| Daging Ditumbuk untuk lembutkan |
 |
| Daging di PERAP dengan KICAP |
 |
| Daging di PERAP dengan KICAP |
 |
| Daging di PERAP dengan KICAP |
 |
Daging deperap selepas 1 malam |
 |
Daging yang diperap ...
Di goreng sehingga masak |
 |
Daging yang diperap ...
Di goreng sehingga masak |
 |
| Daging setelah di Goreng |
 |
| Tumis bawang merah dan Bawang putih |
 |
| Tumis bawang merah dan Bawang putih |
 |
| Masukkan CILI kering kedalam tumisan tadi |
 |
Masukkan daging yang di goreng kedalam hasil tumisan |
 |
| Kacau sehingga sebati |
 |
| SIAP UNTUK DI HIDANGKAN |
.................................................................................
No comments:
Post a Comment