DIMASAK OLEH KAMI SENDIRI SECARA
KONSEP "HOMEMADE" ..
dalam porsi yang kecil iaitu 3kg untuk satu
porsi.
Harga Promosi : RM70=1kg / RM40= 500g
Poslaju : RM10
..............................................................
|
DAGING DIPOTONG DADU
2'' X 2''
|
|
DAGING DIREBUS SEHINGGA EMPUK |
|
Buang baki lelamak terampai ...
lelemak tepu..
|
|
Daging Dipotong Nipis |
|
Daging Ditumbuk untuk lembutkan |
|
Daging di PERAP dengan KICAP |
|
Daging di PERAP dengan KICAP |
|
Daging di PERAP dengan KICAP |
|
Daging deperap selepas 1 malam |
|
Daging yang diperap ...
Di goreng sehingga masak |
|
Daging yang diperap ...
Di goreng sehingga masak |
|
Daging setelah di Goreng |
|
Tumis bawang merah dan Bawang putih |
|
Tumis bawang merah dan Bawang putih |
|
Masukkan CILI kering kedalam tumisan tadi |
|
Masukkan daging yang di goreng kedalam hasil tumisan |
|
Kacau sehingga sebati |
|
SIAP UNTUK DI HIDANGKAN |
.................................................................................
No comments:
Post a Comment