RENDANG DENDENG


DIMASAK OLEH KAMI SENDIRI SECARA 

KONSEP "HOMEMADE" .. 

dalam porsi yang kecil iaitu 3kg untuk satu

porsi.


Harga Promosi : RM70=1kg / RM40= 500g

Poslaju : RM10










..............................................................


DAGING DIPOTONG DADU
2'' X 2''


DAGING DIREBUS SEHINGGA EMPUK




Buang baki lelamak terampai ...
lelemak tepu..

Daging Dipotong Nipis



Daging Ditumbuk untuk lembutkan

Daging di PERAP dengan KICAP

Daging di PERAP dengan KICAP
Daging di PERAP dengan KICAP



Daging deperap selepas 1 malam



Daging yang diperap ...
Di goreng sehingga masak

Daging yang diperap ...
Di goreng sehingga masak

Daging setelah di Goreng


Tumis bawang merah dan Bawang putih

Tumis bawang merah dan Bawang putih
Masukkan CILI kering kedalam tumisan tadi
























Masukkan daging yang di goreng
kedalam hasil tumisan

Kacau sehingga sebati

SIAP UNTUK DI HIDANGKAN

.................................................................................


No comments:

Post a Comment